human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

human design, podcast, spoznaj sebe, živi svoj potencial, human design analiza, human design izračun
Manifesting Generator – Podcast Spoznaj sebe
V četrti epizodi podcasta "Spoznaj Sebe" bomo raziskali Manifesting Generatorje, njihovo vlogo in edinstvene potenciale v okviru Human Designa. Nasveti in strategije za učinkovito udejanjanje svojih potencialov ter boljše razumevanje lastne vloge v življenju.

Manifesting generator imate definiran sakralni center, ki je lahko skozi različne definirane kanale povezan z grlom. 33% svetovne populacije je Manifesting generatorjev. Ste gradniki in graditelji naše civilizacije. Ste v isti skupini kot Generatorji, s to razliko, da ste veliko hitrejši. Ste najhitrejše bitje na tem planetu, saj imate definiran sakralni center. Lahko bi rekli, da ste mešanica Generatorja – klasičnega graditelja in Manifestorja – inovatorja.

Human Design vam omogoča, da razumete svojo vlogo kot Manifesting generatorja ter kako doseči svoj polni potencial. Kot Buda – bojevnik, najprej sedite pod drevesom in počakate, da življenje prinese pravo stvar. Ko prava stvar pride mimo, se nanjo odzovete kot bojevnik, takoj v akcijo. Vaše darilo je, da skozi akcijo odkrijete, kako lahko stvari, na katere ste osredotočeni, naredite bolj učinkovito.

Imate ogromno energije, ko so vsi ostali že brez. Vaš izziv je, da veste kdaj uporabiti to energijo. Rojeni ste za delo in da ljubite delo, ki ga opravljate. Ustvarjeni ste, da spoznate sebe in da razumete svoj proces.

V podcastu dobite globlja spoznanja o tem:
– Kdo je Manifesting Generator?
– Pravilna Strategija za zadovoljno življenje!
– Značilnosti tega Human Design tipa.
– Praktični nasveti za življenje!
– Podpis.

V podcastu dobite globlja spoznanja o tem, kaj pomeni biti Manifesting Generator in kako to vpliva na vaše vsakodnevno življenje. Razkrili vam bomo, kako lahko prepoznate svojo pravilno strategijo za zadovoljno življenje in kako izkoristiti svoje edinstvene značilnosti. Poleg tega boste dobili praktične nasvete, kako bolje razumeti svoje potenciale in jih udejanjiti v praksi. Vaš podpis kot Manifesting Generator je vaša unikatna oznaka v svetu Human Designa, ki vam omogoča, da se bolj zavedate svoje vloge in odločitev, ki jih sprejemate v življenju.

Priporočam, da si najprej ogledate video o Hej Generator, ki vam bo pomagal bolje razumeti osnovne koncepte in nato nadaljujete s spoznavanjem specifičnih značilnosti Manifesting Generatorja.

Scroll to Top