human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

Smrdi ali diši?
Vrata 32 in 44 so občutljiva na vonj. Ko srečamo nove ljudi, iz vonja lahko izvemo osnovne informacije o tem kako bo izgledal naš odnos. Sta vrata definirana v vaši karti?

Vrata 32 in 44 so občutljiva na vonj. Ko srečamo nove ljudi, iz vonja lahko izvemo osnovne informacije o tem kako bo izgledal naš odnos. Sta vrata definirana v vaši karti?

Jaz imam definirana vrata 32 in 44 in dam velik poudarek na vonj. Če mi kdaj kaj smrdi imam občutek kot, da se mi v meni prižge rdeča lučka in postanem na to bolj pozorna. Me je včasih vonj opozoril, da kak človek nima dobrih namenov oziroma da je bolje, da poslovno ne sodelujem. To je tak minimalen občutek, ki se ga mentalno kdaj sploh ne zavedam, vendar globoko v sebi vem. Vedno mu lahko zaupam. Ljudje, ki so mi blizu in imam z njimi zelo dober odnos, mi čudovito dišijo. Še vedno se spomnim vonja svojega pokojnega očeta. Se mi je že zgodilo, da sem bila v partnerskem odnosu in mi je partner čudovito dišal. Ko sva se začela razhajati, mi je partner začel smrdeti in najina pot se je končala.

Preden sem se srečala s Human designom se tega zavestno nisem zavedala. Večinoma sem upoštevala vonj, vendar ne vedno. In vedno ko ga nisem, se je končalo bolj klavrno.

Vrata 32 so vrata vzdržljivosti. Ribiči, kmetje, piloti in jadralci lahko zaznajo najmanjše spremembe v svojem svetu in tako vi lahko opazite spremembe v okoliščinah v vašem svetu. Lahko zavohate nestabilnost, spremembe v odnosih, v podjetju, v službi, v skupnosti, v ekonomiji,… Vaša narava išče pot, ki je sigurna in stabilna. Jadrate z nosom in skozi nevihto greste stabilno in mirno. Zaupajte vonju.

Vrata 44 so vrata vzorcev in instinktov. V vašiih kosteh imate instinktivni spomin, ki občuti prihajajoče trende in vzorce. Vonj je zelo pomemben. Lahko zavohate resnico, laž, prihajajoče nove trende, vzorce. Zavohate talente, prevaro, lepoto od drugih ali ne. Imate nos za nove trende, ki jih drugi ne razumejo. Imate globok celični spomin preteklosti in zaznate, kaj se dogaja v vsakem trenutku. Vaši čuti vam jasno pokažejo sedanjost in potencialne trende v prihodnosti. Lahko ste človek s čutom za to, kdo je nadarjen in kakšni so prihajajoči trendi. Lahko imate nos za nove stvari ali pa zavohate podgano. To zmožnost imate tudi v osebnem življenju, kjer vam instinktivni spomin pomaga opaziti določene ponavljajoče se vzorce pri drugih ljudeh, ki sem jim lahko izognete.

Scroll to Top