human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

human design, podcast, spoznaj sebe, živi svoj potencial, human design analiza, human design izračun
Hej Manifestor! – Podcast Spoznaj sebe
"Budnica Manifestorjem" odraža intenzivno, divjo in močno energijo Manifestorjev, spodbuja jih, naj sledijo svojim impulzom in si dovolijo biti veliki ter vplivati na svet okoli sebe. Poziva jih, naj izrazijo svojo moč in intenzivnost brez strahu pred zavrnitvijo, saj so bili ustvarjeni, da s svojo svetlobo pritegnejo in navdihnejo druge.

Pred časom sem napisala pesem ”Budnica Manifestorjem”.

Tvoja energija je intenzivna, divja in močna. Ko smo igrivi, intenzivni in svobodni, smo najsrečnejši. Delaj kar ti govori srce in tvoja esenca, pa čeprav te je strah zavrnitve, intenzivnosti in svoje veličine.                 

SIJ MANIFESTOR. STOJ V SVOJI VELIČINI.

Ni ti treba biti velik/a, samo ne trudi se biti manjši/a. Si kot velik kres za prvi Maj, ki gori močno in svetlo. To privablja druge ljudi in to je vpliv, ki ga imaš na druge ljudi.

SIJ MANIFESTOR. SIJ!

Dovoli si vplivati na druge in biti svoboden/na. Ko delaš, kar želiš in hočeš, si največji/največja. Ni ti treba ustreči drugim ljudem, sledi svojim namigom, impulzom in idejam, ki jih dobiš.

DOVOLI SI ČUTITI SVOJO MOČ IN INTENZIVNOST.

To je tvoja esenca in tako si bil/a ustvarjen/a. Če se manjšaš, postaneš neviden/na, brez vpliva in zelo jezen/a. Takrat tvoj ogenj ne prinaša svetlobe, miru in sreče, ampak s sveto jezo zažigaš sebe in druge in jih s tem odbijaš stran.

NIČ NIMAŠ OD TEGA, DA SI MAJHEN.

Zapomni si, dovoli si biti KRES, ko pride energija kresa. Če cel čas tliš, si jezen/a in brez vpliva. Življenje je temno in brez svetlobe in moči.

GORI S POLNO MOČJO.

Ko ogenj ugasne, si vzemi čas zase in počivaj. Poslušaj svoje telo. Ustvarjen/a si drugače kot drugi, zato so lahko tvoje navade glede dela in počitka drugačne. Poslušaj se. Bodi intenziven/na tudi v počivanju in igranju itd.

Energija Manifestorja ni konsistentna. Ko dobiš impulz ali idejo, ti Vesolje pošlje enormno količino energije, da jo izpelješ in v njej uživaš. Nikoli ne veš kdaj impulz pride. Ko pride, ga zgrabi za roge in v akcijo.

DOVOLI SI. VELIK SI! VELIKA SI!

Nikoli ne pozabi tega. Strah nas je goreti močno. Zakaj? Naučeni smo biti majhni. Samo naučeni. Nič drugega. Strah nas je zavrnitve. Kdor je prvi ima vse možnosti, da je zavrnjen. Objemi zavrnjenost in bodi močna/močan in intenziven/na. Kreativen/na in nagajiv/a.

SIJ MANIFESTOR. SIJ!

Časi so izredno zanimivi in nepredvidljivi. Ko spremenimo sebe in si dovolimo biti pristni, s tem vplivamo na svet okoli nas. Zato se ne manjšaj, ampak bodi velik/velika.

Čas je. Sledi svoji Strategiji in začni, naredi, ustvarjaj. To je naša edina naloga. Preden začneš, še obvesti kaj boš naredila. Obvesti tiste, ki se jih stvar tiče. ” AKCIJA”!

 Sabina Vodlan

Scroll to Top