human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

Kaj je Human Design?

HUMAN DESIGN predstavlja kompleksen in vseobsežen pristop k razumevanju samega sebe, ki združuje znanost in filozofijo v celovito orodje za osebno rast. Gre za izjemno orodje zavesti, ki nam omogoča, da raziskujemo in razumemo svojo edinstvenost ter odkrivamo potenciale, ki so že v nas. Human Design se lahko primerja z zemljevidom našega življenja, saj nam omogoča, da sledimo svoji notranji naravi in dosežemo svoj polni potencial.

Ta sistem nam ne le ponuja vpogled v delovanje našega telesa, uma in duše, ampak nas tudi uči sprejemanja samega sebe v vsej svoji raznolikosti. Skozi Human Design spoznavamo, kako lahko ljubimo sebe, brez občutka potrebe po spremembah ali prilagajanju zunanjim pričakovanjem. Gre za spoj starodavnih modrosti, kot so kitajski I-Ching, zahodna astrologija, drevo življenja iz judovske kabale, in indijski sistem čaker, s sodobno znanostjo, vključno s kvantno fiziko, biokemijo in genetiko. S tem prinaša edinstven pristop k razumevanju človeške eksistence, ki odpira vrata številnim možnostim osebne transformacije in duhovne rasti.

human design, human design tipi. astrologija
human design, human design tipi. astrologija
human design, human design tipi. astrologija

Human Design znanost se zakoreninja v osnovah kvantne fizike, ki preučujejo sub-atomsko raven, zlasti delce, imenovane nevtrini. Ti mikroskopski delci, ki so za naše telo popolnoma prosojni, potujejo skozi nas v neverjetnih količinah vsako sekundo. Nevtrini, ki imajo minimalno maso, se gibljejo s hitrostjo, ki je le za 1 do 2% počasnejša od svetlobe, pri čemer več kot 70% teh delcev izvira iz našega osončja, medtem ko preostalih 30% prihaja od drugih kozmičnih teles, kot so zvezde v Mlečni cesti in planet Jupiter. Ti nevtrini dejansko delujejo kot kozmični prenašalci, ki povezujejo vsako bitje in vsak delček vesolja, zato jih lahko v kontekstu Human Designa razumemo kot temeljni gradnik povezanosti vsemogočne življenjske energije. Lahko jih primerjamo s koncepti prane ali či-ja, ki jih najdemo v drugih filozofijah in tradicijah.

V 80. letih 20. stoletja je celotno znanje Human Designa skanaliziral Ra Uru Hu (Alan Krakower). Human Design je še posebej pomemben za čas, v katerem živimo sedaj in za otroke, da jim že od rojstva dovolimo živeti svoj potencial in biti to, kar so. Pomaga nam, da se znamo odločati na podlagi našega telesa (Avtoriteta) in nam pokaže, kako lahko živimo življenje, ki je pretočno in srečno (Strategija).

Večina ljudi na tej Zemlji ni pretočnih in pristnih. Pogojeni smo z vzorci in prepričanji, ki smo jih podedovali ali prevzeli od naših staršev, prijateljev, družbe in sistema izven nas. Z drugimi besedami živimo pogojeno življenje, ki je za nas nekako normalno in zelo neprijetno. Pomembno je, da začnemo opuščati pogojeno življenje in se osredotočamo na našo avtentično plat ter živeti svoj potencial. Proces opuščanja je lahko zelo počasen. Važno je, da začnemo slediti in poslušati našo Strategijo in Avtoriteto. V začetni fazi se velikokrat zgodi, da se bojujemo z umom in našim pravim jazom. Na začetku je lahko težko slediti svojim pravilnim odločitvam, saj ne poznamo končnega rezultata. Rabimo postati bojevnik-ca, da sledimo svojim pravim odločitvam. Na začetku potrebujemo približno 7 let, da opustimo pogojevanje, ki smo se ga naučili v otroštvu.

HUMAN DESIGN TEMELJI NA OZAVEŠČANJU. POMEMBNO JE, DA ZNANJE VNESEMO V SVOJE ŽIVLJENJE IN GA ZAČNEMO ŽIVETI.

Human Design ni sistem verovanja. Ne rabite verjeti ničemur. To niso zgodbe in tudi ni filozofija. To je karta naše genetske kode. Skozi razumevanje in zavedanje se premikamo v potencialno ljubezen do sebe, do življenja in do drugih. Human Design je pot zavedanja kdo smo v tem življenju. 

Vsak od nas ima svoj unikaten ustroj in poseben namen na tem svetu. Human Design karta (klikni na karto) pokaže naš specifičen genski dizajn, pokaže kdo smo in kako smo lahko bolj pristni. Naš Human Design je kombinacija nekaterih lastnosti, ki smo jih podedovali in naše lastne edinstvene genetike. Na najbolj praktični ravni nam Human Design pokaže, kako se zavestno odločati na podlagi telesa in na koncu, kako živeti pravi jaz.

Human Design deluje le, če teorijo spremenimo v prakso.

Svojo Human Design osebno analizo ali karto dobite TUKAJ.

Si želite svojo osebno Human Design analizo?
Vas zanima knjiga navodil za uporabo sebe?

Kontaktirajte me preko kontaktnega obrazca in odzovem se vam v najkrajšem možnem času.

Scroll to Top