human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

human design, podcast, spoznaj sebe, živi svoj potencial, human design analiza, human design izračun
Vranična avtoriteta v praksi
Vranična Avtoriteta
Prvi primer: Na  analizo je prišla mlada vranična Projektorka. Pogovarjali sva se o spontanosti vraničnega načina odločanja.
 
Pomembno je, da poslušamo tihe namige, instinkte v zdajšnjem trenutku. Ti nas kot GPS vodijo vsak trenutek. GPS v avtu se oglasi samo takrat, ko moram kam zaviti ali moramo na kaj biti pozorni. Prav tako se obnaša naša vranica. Obvesti nas v trenutku, ko je to potrebno. To je tudi odločanje podobno, kot se odločajo živali. GPS se ne sekira vnaprej kam zaviti. Prav tako nam ne da več informacij naenkrat.
 
Če zavijemo drugam ali se zmotimo, nas ne kaznuje, ampak preračuna in najde najboljšo pot v tistem trenutku. Trenutek za trenutkom. Pomembno je samo, da smo prisotni v tukaj in zdaj in poslušamo namige našega GPSa.
 
Ker je vranični način odločanja tako tih in spontan je zelo pomembno, da pri odločitvah ne upoštevamo naše glave. 
Lahko traja kar nekaj časa, da se naučimo poslušati intuicijo in ne glave v vsakdanjem življenju. Naša glava je bolj glasna kot namigi.
 
Med najino analizo, ki sem jo snemala, je zazvonil moj telefon. Obe sva videli kdo kliče, ker je bil telefon na mizici pred nama. Nisem se oglasila, ker nisem želela prenehati s snemanjem. Ko je telefon odzvonil, mi je stranka Projektorka rekla, da je klicala njena sestra. Sploh nisem vedela o čem govori. Čisto sem se zmedla. Kako lahko kliče njena sestra na moj telefon?
 
Povedala mi je, da sestra ni vedela, da je pri meni na analizi. Da se o tem ne pogovarjata. Njena sestra pa je moja prijateljica. Ko je zazvonil moj telefon, je rekla, da je imela občutek, da kliče sestra, ampak se ji je ideja zdela nora, saj ni vedela, da sva prijateljici. In evo, tako deluje vranica. Vranica ji je že prej namignila kdo kliče.
Hvaležna sem prijateljici, da me je poklicala v tistem trenutku, saj sva se v praksi sredi analize naučili delovanja te Avtoritete. Življenje je res bogato in čudovito in želi, da najbolje preživimo. Vsakega na svoj način, kot GPS vodi v življenje, ki nam je namenjeno, da izpolnimo naše poslanstvo.
 
POSLANSTVO SE ODSTIRA KORAK ZA KORAKOM.
 
Drugi primer:  Vranična Projektorka stara 19 let, ki je prišla na analizo.
 
Razlagala sem ji moje osebne primere kaj to pomeni v praksi. Potem sem jo vprašala kaj je čutila včeraj, ko sem ji poslala Zoom vabilo, glede današnje analize.
 
Jaz sem bila en dan pred analizo še  prehlajena in brez energije in nisem vedela ali bom analizo opravila ali ne. Občutek je prišel naj počakam na zjutraj in bom že videla. Zjutraj je bilo počutje že zelo fajn in sva analizo izpeljali”.
Ona je rekla, da je čutila, da nekaj ni OK. Občutek, da sem bolna, a ni vedela ali je to res. Občutek je tudi bil, da ni nujno, da bova analizo sploh imeli. In to je super primer vraničnega odločanja in kaj pomeni biti zelo odprt Projektor.
 
Določene stvari  izveste v trenutku, ko je to za vas pomembno. To dobite v obliki zvoka, občutka, instinkta, okusa. Ko to izveste, glavi ni nič jasno in si želi, da je vse po njeno. V glavi ne dobite nobenih pojasnil zakaj je taka odločitev za vas dobra. Preprosto je potrebno zaupati instinktom vranice, ki vas peljejo v najboljše možno preživetje in življenje.
Lahko sem videla, da se je po tem zasvetila in da ji je marsikaj o sebi in svojem delovanju postalo jasno. Da lahko zaupa svojim  instinktom in svoji vranični Avtoriteti.
 
 
 
 
Scroll to Top