human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

human design, podcast, spoznaj sebe, živi svoj potencial, human design analiza, human design izračun, human design strategija
Hej Generator! – Podcast Spoznaj sebe
Generatorji, ki sestavljajo večino svetovnega prebivalstva, so ključni graditelji naše družbe, s svojo izjemno vzdržljivostjo in energijo, ki vztraja, ko drugi omagajo. Skozi poznavanje lastnega Human Designa lahko odkrijejo svojo edinstveno pot, sledijo notranjemu vodstvu ter dosežejo večje zadovoljstvo in uspeh v življenju.

Human Design tip Generator predstavlja 70% svetovnega prebivalstva, so osrednji gradniki naše civilizacije, s 37% čistih Generatorjev in 33% Manifesting Generatorjev, kar jih postavlja kot Duracel baterije z ogromno energije, ki vztraja, ko drugi že omagajo. Njihov izziv je pravilna uporaba te energije, ki jo lahko spoznajo skozi učenje lastne Strategije za zadovoljno življenje in razumevanje svoje vloge kot graditelji. V videu boste odkrili poglobljena spoznanja o njihovi vlogi, načinih odzivanja, praktičnih nasvetih ter pomenu ja in ne vprašanj v vsakdanjem življenju, kar jim omogoča boljše razumevanje lastnega potenciala in vpliva na svet, v skladu z načeli Human Designa.

V videu dobite globlja spoznanja o tem:
– Kdo je Generator?
– Kakšna je njihova vloga?
– Pravilna Strategija za zadovoljno življenje!
– Kaj pomeni odzivanja v vsakdanjem življenju!
– Praktični nasveti za življenje!
– Spanje!
– Kako vam pomagajo ja in ne vprašanja!

Generatorji so prav tako pomembni nosilci energije, ki jo lahko usmerjajo v ustvarjalne in produktivne dejavnosti, ko sledijo svoji notranji modrosti. Njihova moč leži v tem, da so nenehno v stiku s svojim notranjim vodstvom in sposobni slediti svojim navdihom, kar omogoča harmoničen tok energije v njihovem življenju. Z raziskovanjem lastnega Human Designa lahko odkrijejo svoj edinstveni način delovanja in dosežejo večje zadovoljstvo in izpolnitev v vsakdanjem življenju.

Scroll to Top