human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

human design, podcast, spoznaj sebe, živi svoj potencial, human design analiza, human design izračun, sreča
Manifesting Generator – Čutiš svojo moč?

Noro dober občutek, ko na prvem srečanju Manifesting Generator prižge in začuti svoj Sakralni motor. Ko si dovoli slišati svoje sakralne zvoke in aha, mhm, mmmm, neeeeee itd. Ko lahko začuti svoje telo in se čuti z njim povezanega. Ko začuti svoj žmoht, senzualnost in občutke zadovoljstva ter miru.

Manifesting Generator – se zavedaš, kako čudoviti si?

Danes sem delala z Manifesting Generatorko, ki je imela večino kanalov v Sakralnem centru podzavestnih oziroma rdečih. Če imate to v svoji karti, potem je zelo možno, da se zavestno ne zavedate svoje moči in obilice energije. Lahko se počutite ugasnjene ali da nimate energije. Ko vam kdo pove, da imate veliko energije, se počutite zafrustrirani in jezni. To samo pomeni, da še ne živite svojega potenciala. V stik s to podzavestno energijo lahko pridete, da začnete živeti svojo Strategijo in Avtoriteto.

Zelo pomaga tudi dihanje s trebušnim predelom. Zaprete oči in vdihnete globoko v svoj trebuh. Pri vdihu se trebuh napolni in pri izdihu izprazni. To naredite parkrat. Ali lahko začutite migetanje ali rahlo žgečkanje v tem predelu?

To je občutek vašega Sakralnega motorja. Tako lahko pridete v stik s seboj, svojim telesom in glavnim motorjem. Poskusite to energijo premakniti in ojačati. Občutenje energije motorja vam lahko prinese ogromno užitka in zadovoljstva.

Manifesting Generator, UŽIVAJ! To je tvoja pot k zadovoljstvu in unikatnemu življenju.

Razumevanje svojega potenciala je ključno za Human design tip Manifesting Generator. Human Design ponuja globok vpogled v vaše prirojene lastnosti in energijske vzorce, ki vam omogoča, da dosežete svoj polni potencial v življenju. Zavedanje svoje moči in sposobnosti ter aktiviranje svojega Sakralnega centra vam omogoča, da živite življenje, ki je v skladu z vašo resnično naravo.

Edinstvene lastnosti Manifesting generatorja ga ločijo od drugih tipov v Human Design sistemu. Poleg svoje neverjetne energije in hitrosti, so tudi izjemno kreativni in inovativni. Njihova sposobnost, da hitro prepoznajo nove priložnosti in se odzovejo nanje, jih postavlja v vlogo pionirjev in vizionarjev. So kot gonilna sila za spremembe in napredek, saj imajo sposobnost, da presegajo ovire in dosežejo svoje cilje na načine, ki so pogosto presenetljivi in inovativni. Njihova radovednost in strast jih vodita, da vedno iščejo nove načine za izboljšanje sebe in sveta okoli sebe. S svojo naravno sposobnostjo za multitasking in hkratno opravljanje več nalog so ključni igralci pri ustvarjanju pozitivnih sprememb v svojem življenju in življenju drugih.

Scroll to Top