human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

Human Design knjiga navodil za uporabo sebe

Human Design knjiga ti obrazloži najbolj pomembne stvari v vaši analizi oz. karti: Tip, Strategija, Avtoriteta, Profil, Definicija, Inkarnacijski križ.
Opisana so vsa definirana vrata in definirani kanali. Zelo pomemben del te knjige so vidiki in Strategije kako ne živimo sebe in kje izgubljamo našo dragoceno energijo. Napisane pa so tudi praktične rešitve kako živeti sebe.

120,00 

Želite raziskati svoj edinstveni Human Design v globino? Osebna Human Design knjiga vsebuje podrobno razlago vaše analize oz. karte in praktične smernice za življenje v skladu s svojim resničnim jazom in potencialom.

V Human Design knjigi boste našli osrednje vidike vaše karte, kot so Tip, Strategija, Avtoriteta, Profil, Definicija in Inkarnacijski križ, skupaj z opisi vseh definiranih vrat in kanalov. Poudarek je tudi na razumevanju, kje ne živimo v skladu s seboj ter kako ohraniti svojo dragoceno energijo.

Osebna Human Design knjiga je zasnovana tako, da je zelo praktična – določene dele je mogoče izrezati in prilepiti na vidno mesto, kar vam omogoča, da se osredotočite na ključne vidike vaše edinstvene poti. Vedno pri roki, vam bo knjiga pomagala osvežiti vaše znanje o sebi in ga praktično vnesti v vsakdanje življenje.

S prilagojeno osebno Human Design knjigo, ki obsega od 30 do 40 strani, boste imeli popoln vpogled v vašo osebno pot in smernice za življenje.

Čas izdelave je največ 14 dni do enega meseca, po končanem delu pa svojo osebno Human Design knjigo prejmete po pošti na vaš naslov ali po dogovoru.

Ne odlašaj – naroči svojo Human Design knjigo zdaj in začni živeti svoj potencial!

Za pridobitev osebne Human Design analize oz. karte klikni TUKAJ katero mi potem pošljete preko elektronske pošte ali pa mi samo zaupate svoje rojstne podatke (datum, ura in kraj rojstva).

Scroll to Top