human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

Osnovna razlaga Human Design analize

Human Design analiza ti razkrijte svoj polni potencial. Razumite svoj tip, strategijo in avtoriteto ter živite bolj usklajeno s svojim naravnim jazom.

110,00 

Osnovna razlaga Human Design analize prinaša globok vpogled v vašo edinstveno človeško eksistenco. Analiza je razčlenjena na več pomembnih vidikov, ki vam omogočajo boljše razumevanje samega sebe in svojega potenciala v življenju. Osnovna razlaga vključuje podrobno analizo vašega Human Design tipa, strategije in avtoritete, ki so ključni elementi vašega delovanja. S pomočjo te osebne analize boste razumeli, kako delovati v skladu s svojimi naravnimi nagnjenji, kako prepoznati svoje resnične želje in kako učinkovito komunicirati s svetom okoli sebe.

Poleg tega vam Human Design analiza ponuja vpogled v to, kje živite svoj potencial in kje ne, kar vam pomaga prepoznati področja, na katerih lahko še napredujete ali se razvijate. S praktičnimi rešitvami, ki jih dobite v okviru analize, se boste naučili, kako živeti v skladu s svojim resničnim jazom in izkoristiti svoje talente in potenciale na najboljši možen način.

Celoten postopek Osnovne razlage Human Design analize traja približno eno uro, kar vam zagotavlja temeljito razlago vašega Human Designa. Če želite še bolj podrobno analizo ali pa se osredotočiti na določena področja, imate možnost nadaljnjih 30-minut, ki so na voljo ob doplačilu. S to analizo boste dobili dragocen vpogled v svojo notranjo naravo in orodja za uresničevanje svojega polnega potenciala.

Osnovna Human Design analiza razlaga zavzema:

Trajanje:

Celotna razlaga traja 1 uro. (Če želite daljšo razlago je vsakih nadaljnjih 30 minut 30 EUR).

Scroll to Top