human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

3 mesečni transformativni Human Design paket

Odkrijte svoj edinstveni Human Design in raziskujte svojo notranjo naravo s 3-mesečnim Transformacijskim Paketom, ki vključuje poglobljeno analizo osebne karte in individualna svetovanja, ter se potopite v potencial vaše edinstvene življenjske poti.

470,00 

3-mesečni Human Design Transformacijski Paket je vrhunski program, zasnovan za temeljito razumevanje vašega potenciala in življenja. V paketu prejmete poglobljeno analizo vaše osebne karte, ki vključuje vse ključne vidike od strategije in avtoritete do podrobnih informacij o vašem notranjem delovanju. Poleg tega prejmete eno uro individualnega svetovanja iz Human Designa vsak mesec. Na svetovanjih prejmete praktične nasvete za uporabo vašega designa v vsakdanjem življenju.

Transformativni paket ponuja edinstveno priložnost za hitro in temeljito raziskovanje vaše edinstvenosti ter globlje razumevanje svojih vzorcev in potencialov. Ne gre le za spoznavanje vašega Human Designa, temveč tudi za integracijo tega znanja v vaše vsakodnevno življenje, da lahko živite bolj avtentično in izpolnjeno. Z vključitvijo dodatnih orodij in tehnik pa program še dodatno obogati vaše učenje in osebno rast.

Paket zajema:

Scroll to Top