human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

Poglobljena razlaga Human Design analize

Human Design analiza vam ponuja celovit vpogled v vaše notranje delovanje, od centrov in vrat do strategij v intimnih odnosih, ter vam pomaga prepoznati in razviti vaše darove in talente.

200,00 

Human Design analiza je celostno orodje, ki prinaša poglobljeno razumevanje vaše edinstvene narave in potenciala. Human Design zajema raznolike vidike, kot so vaš tip, strategija in avtoriteta, centri, vrata in kanali, profil, definicija, inkarnacijski križ ter informacije o tem, kje živite svoj potencial in kje ne.

Poleg tega vam omogoča odkriti praktične rešitve za življenje v skladu s svojim dizajnom, prepoznati lastnosti, darove in talente ter razumeti, kako se povezujete in komunicirate z drugimi. Analiza vam razkrije tudi, kakšna je vaša strategija v intimnem odnosu ter kako lahko potencialne slabosti in ranljivosti spremenite v darove. Skozi celosten pregled vas nauči, kako živeti bolj avtentično in izpolnjeno v skladu z vašim designom, odpirajoč vrata k bolj harmoničnemu in zadovoljnemu življenju.

Poglobljena razlaga zavzema:

Scroll to Top