human design divine logo, human design

Odkrij svoj potencial s Human design DIVINE

Human Design Tipi avre

Raznolikost energijskih vzorcev: pomen Human Design tipov avre

Human Design tipi avre odražajo raznolikost energijskih vzorcev, ki so značilni za posameznike. Te energijske razlike so bistvenega pomena za razumevanje posameznikovega načina delovanja in interakcije s svetom. Human Design tipi, kot so Manifestor, Generator, Manifesting Generator, Projektor in Reflektor, ponujajo vpogled v to, kako posameznik absorbira in izraža energijo v svojem okolju ter kako to vpliva na njihovo življenje in odnose.

Odkrivanje lastnosti avre: koristi poznavanja Human Design tipov avre

Vsak tip avre v Human Designu ima svoje edinstvene lastnosti, ki oblikujejo njihovo dojemanje sveta in njihov odnos do dela, komunikacije in odločanja. Razumevanje teh razlik je ključnega pomena za učinkovito navigacijo skozi življenje in ustvarjanje harmoničnih medčloveških odnosov. S poznavanjem lastne in tuje avre lahko posamezniki dosežejo večje razumevanje in sočutje do sebe in drugih, kar vodi v boljše medosebne povezave in osebno izpolnitev.

SVETOVNA POPULACIJA: Manifestorji predstavljajo 9% svetovne populacije.

HUMAN DESIGN ANALIZA OZ. KARTA: Sakralni center/glavni motor je nedefiniran (bele barve). Manifestorji imajo direktno ali posredno povezavo z enim od treh motorjev (čustveni, korenski in G center), ki so povezani s centrom grla – centrom manifestacije in komunikacije.

VLOGA: Manifestor je, v Human Design vedi, začetnik, pobudnik in vizionar. Kot kralj ali čarodej, manifestorjeva vloga je, da prižge ogenj, začne nove stvari, smeri, odnose in projekte.

STRATEGIJA: Manifestorji imajo edinstveno strategijo, ki jo sestavljata dva dela:

  • OTROCI, ki živijo doma (do 18. leta starosti), je priporočljivo, da pred izvedbo kakršnih koli dejanj prosijo odrasle za dovoljenje.
  • ODRASLI: Manifestorji prejmejo impulz za začetek novega projekta, ki se lahko razlikuje po obsegu. Pred začetkom projekta je priporočljivo obvestiti tiste, ki so vpleteni v projekt, o načrtih. Nato se lahko šele lotijo dela. Med izvajanjem projekta se lahko pojavi občutek, da ni pravi. V tem primeru je nujno obvestiti druge, da projekta ne boste nadaljevali ali ga boste spremenili.
human design tipi, human design manifestor, avra manifestorja, human design avra

Manifestorji so tisti, ki imajo moč, da naredijo prvo potezo v odnosih. To lahko pomeni nasmeh, pomežik, pristop k drugim ali pa preprosto pokličejo ljudi. S tem dejanjem se zaprta avra manifestorja odpre in omogoči drugim, da se mu približajo.

AVRA: Na začetku zaprta in odbijajoča, manifestorjeva aura je običajno imuna na vplive od zunaj (vendar se lahko odpre, ko manifestor sporoči svoje namene)

KAJ PRINAŠA SVETU, ČE ŽIVI PRAVILNO: Manifestor v Human Design vedi prinaša svojo edinstveno sposobnost, da iniciira spremembe in uresničite svoje cilje. Ko živi v skladu s svojim dizajnom, ustvarja mir v svojem življenju.

KAJ PRINAŠA SVETU, ČE NE ŽIVI PRAVILNO: Če manifestor ne živi v skladu s svojim dizajnom, lahko prinaša jezo ali pasivnost – potlačeno jezo.

POMEMBNO VPRAŠANJE:
Kakšen vpliv ima, manifestor, na druge?

AFIRMACIJA: Manifestor je rad sam svoj šef in postavlja svoja pravila. S svojimi vizijami in idejami manifestiram stvari v življenje. Manifestor je začetnik stvari, projektov, odnosov in trendov.

ZDRAVILO: Manifestor rad počne stvari po svojih pravilih in ob svojem času.

SPANJE: Za manifestorje je pomembno, da se odpravijo spat vsaj eno uro preden se počutijo utrujeni in zaspani. Manifestorji naj si pred spanjem privoščijo aktivnosti, kot so branje, gledanje televizije, poslušanje glasbe, masaža ali meditacija. Priporočljivo je, da manifestorji spijo sami v postelji, saj se le tako lahko popolnoma spočijejo in naspijo.

POČITEK: Manifestor potrebuje veliko počitka, saj njihova energija ni vedno konstantna. Radi začenjajo projekte, vendar redko zdržijo do konca.

ZNANI MANIFESTORJI

SVETOVNA POPULACIJA: 68%, od tega se delijo še na dve skupini.
Generatorji predstavljajo 35%, medtem ko 
Manifesting Generator obsegajo 33%.

HUMAN DESIGN ANALIZA OZ. KARTA: Sakralni center, glavni motor, je ključen za Generatorje in Manifestirajoče Generatore. Ta center ni neposredno ali posredno povezan s centrom grla z aktivnim kanalom.

VLOGA: Vloga generatorja ali manifestirajočega generatorja v Human Design vedi je najti pravo delo, kariero ali hobi, ki je v skladu z njihovo edinstveno naravo, ter spoznati samega sebe v procesu.

STRATEGIJA:
Generatorji
dobijo idejo za nov projekt. Preden se ga lotijo je najbolje počakati, da se v njihovem okolju pojavi informacija, ideja, oseba itd., ki je vezana na projekt. Tako se lahko odzove. Njegov odziv pride iz sakralnega centra, ki se odzove ali z zvokom ali z občutkom ali premikom telesa. Morda zazna oglas na radiu, internetu ali sreča prijatelja, ki mu omeni stvar, povezano s projektom. Če je njegov odziv (ahaaa, uauuu,…) pozitiven, lahko začne s projektom. Če je njegov odziv negativen (mhm, grr,…), naj se ga ne loti.

human design tipi, human design generator, human design manifestorski generator, avra generatorja, avra manifestorskega generatorja, human design avra

Ko se kaj vpraša majhne otroke največkrat odgovorijo z zvokom, skomigom glave ali grimaso. To je sakralni odziv, ki prihaja iz telesa. Ko smo starejši, začnemo odgovarjati z besedami, kar nas pelje v glavo.

V odnosih počaka, da drugi začnejo pogovor in odnos. Počaka, da dobi nekaj, na kar se lahko odzovete (npr. pogled, nasmeh, prepoznavo, vprašanje,…).

Manifestorski Generatorji dobijo idejo za projekt. Počakati morajo, da se nekaj v zvezi z idejo pojavi v njihovi realnosti. Odzove se s sakralnim centrom. Če je odziv pozitiven, potem naj obvesti ljudi, ki so povezani s tem projektom, še preden se ga loti. Ko ga začne, se še naprej odziva in obvešča vpletene ljudi.

V odnosih lahko začne pogovor. Pri projektih, idejah,… pa počaka na odziv.

AVRA: Odprta, objemajoča in sprejemajoča, generatorje in manifestorske generatore naravno pritegne ter sprejme vse, kar potrebujemo v življenju.

KAJ PRINAŠA SVETU, ČE ŽIVI PRAVILNO: Zadovoljstvo in užitek, ki ju prinaša kot generator ali manifestorski generator.

KAJ PRINAŠA SVET, ČE NE ŽIVI PRAVILNO: za generatorja frustracijo, za manifestorskega generatorja pa še jezo.

POMEMBNO VPRAŠANJE:
Kdo sem?
Kaj je tisto delo, ki me osrečuje in ga z veseljem opravljam?
Kaj mi prinaša zadovoljstvo?
Na kaj se odziva moja energija kot Generatorju ali Manifestorskemu Generatorju?
Nujno moram vedeti, komu ali čemu se predam?

POSTAVLJANJE VPRAŠANJ: Druge prosijo, da jim postavijo JA in NE vprašanja, saj se le tako lahko odzovejo na življenje, ljudi, stvari in vse, kar pride mimo, ter sledijo svoji Strategiji generatorja (telesni odziv – grrrr, mmmm, hmmmm, uaaaaauuu, premik telesa, skomig, kimanje,…).

AFIRMACIJA: Ko so v stiku s svojim notranjim zadovoljstvom in užitkom, sprožijo pozitivne spremembe, ki prinašajo zadovoljstvo vsem okoli njih. Najdejo delo, ki jih resnično navdihuje in izpolnjuje.

ZDRAVILO:
Generator
– Dela delo, stvari in hobije, ki jih imam rad. Zna reči NE stvarem, ljudem, projektom, na katere se njihovo telo odzove z NE. Bolje kot se pozna, lažje mu je in bolj je zadovoljen.
Manifestorski Generator – Dela delo, stvari in hobije, ki jih ima rad. Zna reči NE stvarem, ljudem, projektom, na katere se njihovo telo odzove z NE. Bolje se pozna, lažje mu je in bolj je zadovoljen. Prav tako je sposoben delati več stvari hkrati.

SPANJE: Čez dan porabijo vso energijo in gredo spat utrujeni. Generatorji radi spijo skupaj z nekom. Manifestorski Generatorji, prav tako, radi spijo zraven nekoga. Včasih pa lahko občutijo potrebo po tem, da spijo sami. Pomembno je da, vedno poslušajo svoje telo.

POČITEK: Ključnega pomena za generatorje in manifestorske generatorje v Human Design vedi. Takoj, ko začutijo utrujenost ali potrebo po krajšem odmoru, naj se ustavijo in si vzemejo čas za počitek. S tem si bodo hitro povrnili energijo in se bodo lahko vrnili k svojim dejavnostim z obnovljenim pogledom in zagonom.

ZNANI GENERATORJI

ZNANI MANIFESTORSKI GENERATORJI

SVETOVNA POPULACIJA: Projektorji predstavljajo 22% in so prisotni od odkritja Urana leta 1781.

HUMAN DESIGN ANALIZA OZ. KARTA: Za projektorja je značilno, da ima sakralni center/glavni motor nedefiniran (bele barve). Nobeden od treh motorjev (čustveni, korenski in G center) ni direktno ali posredno povezan s centrom grla – centrom manifestacije in komunikacije.

VLOGA: Projektorji so voditelji, vodje, mentorji, administratorji, šamani in direktorji, ki s svojo sposobnostjo, da prepoznavajo in usmerjajo energijo drugih tipov, prevzemajo vodilno vlogo in usmerjajo skupnost.

STRATEGIJA: Projektorji počakajo na povabilo ali prepoznavo od zunaj, ko nekdo želi sodelovati z njimi pri vseh pomembnih življenjskih odločitvah, kot so partnerski odnos, kariera, projekti, selitev, odnosi, in drugo.

Počakajo na povabilo ali prepoznavo, preden izrazijo svoje mnenje, predlog ali odgovor. Čeprav morda vedo najboljši odgovor, ostanejo tiho, dokler niso povabljeni, da ga delijo. Šele takrat so cenjeni in vidni za to, kar so.

human design tipi, human design projektor, avra projektorja, human design avra

AVRA: Projektorjeva avra je usmerjena k drugi osebi in je prodirajoča. Zaradi tega projektorji radi komunicirajo samo z eno osebo naenkrat. Njihova avra prodre v center identitete oz. G center druge osebe. Zelo dobro razumejo druge ljudi in prav zato so odlični voditelji.

KAJ PRINAŠ SVETU, ČE ŽIVI PRAVILNO: Uspeh, jasnost, povezave in prepoznavnost so le nekatere od plodov, ki jih lahko projektor razvije.

KAJ PRINAŠA SVETU, ČE NE ŽIVI PRAVILNO: Projektorji lahko doživijo občutke zagrenjenosti in neizpolnjenosti.

AFIRMACIJA: Projektor spoštuje svojo telesno potrebo po počitku. Povabila se dogajajo lažje in hitreje, kadar je sproščen in spočit.

POMEMBNA VPRAŠANJA: 
Kdo me vidi in sprejme kot projektorja, s svojimi edinstvenimi lastnostmi?
Kdo je odprt za moje vodstvo in razume, kako delujem?
Bo kdo opazil moj edinstven talent?

ZDRAVILO: Za projektorje je počitek in spanje izjemno pomembno. Pravi ljudje in prava povabila, ki jih sprejma, ga napolnijo z energijo, kar ga vodi k občutku uspeha.

SPANJE: Priporočljivo je, da gredo projektorji spat vsaj eno uro preden čutijo utrujenost in zaspanost (branje, gledanje televizije, poslušanje glasbe, masaža, meditacija, itd.). Izjemno pomembno je, da projektorji spijo sami v postelji, saj se le tako lahko popolnoma spočijejo.

POČITEK: Projektorji potrebujejo ogromno počitka, saj nimajo konsistentne življenjske in delovne energije.

ZNANI PROJEKTORJI

SVETOVNA POPULACIJA: Reflektorji predstavljajo le 1% vse populacije.

HUMAN DESIGN ANALIZA OZ. KARTA: Vsi centri v karti so za reflektorje nedefinirani ali odprti (bele barve).

VLOGA: Reflektorji v Human Design vedi igrajo vlogo ogledala drugim ljudem, skupnosti, človeštvu in okolici. Njihova vloga je, da reflektirajo in odsevajo energijo okolja ter s tem ponujajo edinstveno perspektivo na svet okoli sebe.

STRATEGIJA PROJEKTORJA: Reflektorji imajo posebno strategijo, ki zahteva, da preživijo celoten lunin cikel (29,5 dni), preden delujejo ali sprejemajo pomembne odločitve.

AVRA: Reflektorjeva avra deluje kot teflon, ki omogoča, da se tuja energija odbije od njih. Reflektor izbira, ocenjuje in testira informacije od zunaj, preden se odloči, kako se odzvati.

KAJ PRINAŠA SVETU, ČE ŽIVI PRAVILNO: Presenečenje, saj reflektorji odražajo svet okoli sebe in s tem prinašajo edinstven pogled na življenje.

KAJ PRINAŠA SVETU, ČE NE ŽIVI PRAVILNO: Reflektor lahko prinese občutke razočaranja, saj se ne izraža v svoji polni moči in edinstvenosti.

human design tipi, human design reflektor, avra reflektorja, human design avra

POMEMBNA VPRAŠANJA:
Sem lahko jaz jaz?
Kdo smo kot skupnost, človeštvo?
Kdo je drugačen in me preseneča?
Sem s pravimi ljudmi in v pravem okolju zame?
Me okolje podpira in se v njem počutim dobro?
Kako lahko kot reflektor bolje izkoristim svojo vlogo pri odsevanju energij okoli mene?

AFIRMACIJA: Reflektor je kot luna, ki potuje skozi različne faze in razpoloženja, odraža in sprejema energijo okoli sebe.

ZNANI REFLEKTORJI

Ne glede na to, ali ste Manifestor, Generator / Manifesting Generator (MG), Projektor ali Reflektor, je ključno, da sprejmete in cenite svojo edinstvenost ter se naučite, kako živeti svoj potencial. Human Design tipi vam omogočajo razumevanje, da se bolje povežete s svojimi resničnimi potrebami, kar vodi do bolj izpolnjenega in usklajenega življenja. S poznavanjem Human Design vede lahko odpravite ovire na svoji poti in odkrijete svoj pravi potencial, kar vam omogoča, da živite življenje, ki je v celoti v skladu z vašo edinstveno naravo.

Si želite svojo osebno Human Design analizo?
Vas zanima knjiga navodil za uporabo sebe?

Kontaktirajte me preko kontaktnega obrazca in odzovem se vam v najkrajšem možnem času.

Scroll to Top